Promotionele diensten

Intergate biedt u een totaal oplossing voor al uw internet marketing activiteiten, waaronder:

  • Website design
  • Banner design
  • Aanmelden bij Zoekmachines
  • Ontwerpen van drukwerk en advertentiemateriaal
  • Inkoop Advertentieruimte op websites & magazines
  • Opzetten van mailing programma's
  • Versturen van promotie materiaal
  • Productie van CD-roms
  • Domeinnaam registratie

 

Website design
Intergate bouwt zowel HTML als Flash websites precies volgens uw eisen en wensen. Uiteraard is het ook mogelijk om de website onderhoudswerkzaamheden bij ons onder te brengen. Hiermee voorkomt u de veel gemaakte fout dat uw website informatie bevat die reeds verouderd is.

Banner design
Intergate heeft een team van ervaren banner-ontwerpers die voor u banners en buttons ontwerpen. Zij zullen u met raad en daad bijstaan om uw Online Marketing te laten slagen.

Zoekmachines
Uiteraard kunnen wij uw website aanmelden bij de meest populaire internet zoekmachines van dit moment.

Ontwerpen van drukwerk en promotiemateriaal
Intergate kan uw drukwerk dan wel het bedrukken van promotiemateriaal voor u verzorgen tegen een absoluut redelijke prijs.

Inkoop advertentieruimte op websites & in magazines
Door op grote schaal advertentieruimte in te kopen kan Intergate u een betere prijs bieden dan wanneer u rechtstreeks (individueel) onderhandeld. Tevens worden wij als marketing agency vaak als eerste op de hoogte gesteld van speciale marketing mogelijkheden, zoals redactionele aandacht, sponsorships, mailings, etc.

Opzetten van e-mailings
Intergate heeft ervaring met meerdere mailingprogramma's en staat u graag bij om voor u een professioneel mailing programma op te zetten.

Versturen van promotie materiaal
In deze nieuwe economie blijft het versturen van promotie materiaal, zoals informatiefolders, Cd-rom's en demo's van wezenlijk belang om het vertrouwen van uw klanten te winnen en een professionele indruk achter te laten. Intergate heeft zich er in gespecialiseerd om deze aanvragen van begin tot eind voor u te verwerken. Hierbij kunt u denken aan het verpakken, labellen en het wereldwijd versturen van uw marketing materiaal tegen een betaalbare prijs. Uiteraard ontvangt u overzichten van de verzonden aanvragen en zal de data van uw prospects en/of klanten met de grootst mogelijke zorg worden bewaakt.

Productie CD-roms
Tevens biedt Intergate de mogelijkheid om CD-rom's voor u te produceren. Door rechtstreeks contact met een van de grootste Europese CD fabrieken kunnen wij u een zeer interessante prijs bieden. Tevens kunnen wij het ontwerp van de opdruk van CD-label en hoesje voor u verzorgen.

Domeinnaam registratie
Voor de registratie van uw .nl .com en .net domeinnaam kunt u zich rechtstreeks wenden tot Intergate, wij zijn deelnemer van Stichting Internet Domeinregistratie Nederland. Hosting faciliteiten worden natuurlijk ook verzorgd. Mocht een domeinnaam bezet zijn, dan kunnen wij adviseren en bemiddelen bij een eventuele overname.